mandag den 26. august 2013

Honeymoonfasen

Collage af blandede billeder
Børnene har ferie, så skolerne starter først d. 9. september. Så de seneste par dage har vi brugt på at tilpasse os og udforske området. I går var i kirke (Kamuzinda Victory Church), hvilket var en super fed oplevelse!! Prøv at forestil dig en afrikansk kirke med masser af musik og dans, så gang det lige med 10. For det er så meget vildere end man kan forestille sig. Hele kirken hopper og danser, mens de synger og der er en utrolig festlig stemning. Gudstjenestener varer i 3-4 timer, hvoraf den sidste time består af bøn og andagt, hvilket kan være lidt tørt da der ikke altid bliver oversat til engelsk, og nogle gange snakker oversætterne i munden på hinanden. 

Det er utroligt lækkert med de mange friske frugter som Uganda byder på, specielt ananas. Aldrig har jeg smagt så friske og søde ananas. Vi spiser dem som slik hernede, for det er så lækkert! I Uganda har de også mange store papaya'er, og de ser utrolig interessante ud. Meeen, smagen skuffer virkelig. De smager ikke af noget specielt, men alligevel lugter de.
I dag startede vi på babyhjemmet. Det er et fantastisk sted. Vi besøgte stedet for et par dage siden, og lige fra det øjeblik vi trådte ind i gården, blev vi omringet og krammet af de dejlige børn. En overraskende og fantastisk velkomst. Børnene er simpelthen så søde og dejlige - og de er vilde med at lege. De har så meget energi at det slet ikke er til at fatte. De får i hvert fald kørt os trætte på få timer.

Fordi Uganda ligger så tæt på ækvator, så er solnedgangen meget kort og hurtigt overstået. Så på ganske få minutter bliver det mørkt. Solnedgangen er utrolig flot og med de mange bananpalmer bliver solnedgangen bare krydret endnu mere! I starten af solnedgangen er det meget gyldent og i slutningen bliver himlen rød. Jeg ville ønske at billederne kunne gengive scenariet bedre, for det ser meget smukkere ud i virkeligheden!

Jeg kæmper stadig med at finde et godt sted med internet, så jeg kan smide nogle videoer op på bloggen. Man danner sig så mange forskellige indtryk her i starten og det er svært at beskrive dem alle sammen. Men jeg vil forsøge at holde jer opdateret og underholdt.


// Jacob


Solnedgang fra Kamuzinda Farm - De første par minutter

Solnedgang fra Kamuzinda Farm - De sidste minutter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.